Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Minulost byla jen předehra

Minulost byla jen předehra

vanovaso Básně » o Životě

Anotace: a život zase poplyne jak řeka ...

0tevřeme dveře
anebo jen okna
dokořán
aby nás ovanul čerstvý
Nový vzduch
ze všech stran

Budoucnost na nás čeká

Otevřeme dveře
a život zase poplyne jako řeka

Minulost byla jen předehra
a jenom my víme
v jakých tónech zněla
a jaké barvy namíchala
Publikoval(a): vanovaso, 17.8.2014
Přečteno (84x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Orek, děda včela, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 21:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti