Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žiletka

Žiletka

Teenka96 Básně » Smutné

Anotace: Nepošeptá sladká slova nebude tě milovat.

Nepošeptá sladká slova
nebude tě milovat.
Akorát se řízneš znova,
k čemu je se pořezat?

Ostrý jazyk, temný hlas,
řezej znova, řezej zas.

Domluvy ty nepomáhaj,
přestaň však je ještě čas.
Jenže ono je už pozdě,
všechno je to jako past...
Publikoval(a): Teenka96, 16.8.2014
Přečteno (131x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti