Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vyjádřeno velmi důvěrně, lidsky, přirozeně a uvěřitelně. Nikde není začátek, nikde není konec, a to mezi tím, je vyplněno vším, co si lze vůbec představit...
17.8.2014 7:58 | Lugilla
Email:
Heslo: