Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

svět

svět

Julius Básně » o Životě

Anotace: však uvidíte co vy na to....

Pomíjivá krása světa bije lidstvu do očí
Přestanou-li si jí vážit, vše se k zlému otočí

Už když člověk přijde na svět, spatří vše to nádherné
Světlo slunce, krásné hvězdy, to vše ho hned obejme

Vůně květin, zeleň lesů, spoustů štěstí kolem nás
Stačí se jen porozhlédnout, když už tohle nevnímáš

Nikdy doufat nepřestávat, na tom nejvíc záleží
Jednou je tak, jindy onak a jde to i beze lží

Proplout světem s optimismem, nepropadat panice
Alkohol to není léčba, jsou z něj spíš jen opice

Drogy duši sice zkrášlí, ale jenom na chvíli
Nevrátíš-li se hned na svět, budeš troska bez síly.
Publikoval(a): Julius, 29.6.2010
Přečteno (629x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dodky, ta vysněná, Squirrel89

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti