Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Domovina

Domovina

ZENITZERO666 Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Tady by bylo tak krááásně...

Cejtim se jak Palestinec
pásmo Gazy v srdci mém
válečná zóna
je mi hořkým domovem.

Jak Doněcké oblasti
jsme pod ruským vlivem
exploduju jako Majdan
nejde to brát s klidem.

Nesoudržnost nesouvztažnost
ignorance rozvrat
stromy z půdy země české
i s kořeny vyrvat.

Jak se to tak zvrtlo
čí je tohle vina?!
Celej českej národ
sžírá rakovina!

Zemědělství upadá
pod nánosy budov mizí
v stínu nové zástavby
maximálně odpad sklízí.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 15.8.2014
Přečteno (298x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 06:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti