Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Princ temnot

Princ temnot

Michelle.Morrigan Básně » ?nezařazené?

Anotace: Fantasie, ve které však můžete vidět i něco víc...

Láskou svou Tě nakazila,
když od krve ústa políbila,
když odehnala zoufalství
a jméno své dala věčnosti.

Oči jako zrcadla do duše její
na Tebe se i přes utrpení smějí.

Nemusíš ji, Princi Temnot,
dále k sobě zvát,
navzdory zlu a smrti
chce Tvou ženou se stát.

Dej jí život věčný,
ona zas věčnou lásku Ti dá,
už věříš všem důkazům,
že tahle dívka jen pro Tebe slabost má?
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 14.8.2014
Přečteno (54x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: JirkaJ, greatpedro

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti