Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nový začátek

Nový začátek

Propadlé tváře,
léta v očích,
zakouřená záře,
sny míhají se v nocích.

Mapa z vrásek,
vepsaná ve tváři,
zažloutlé pozvánky
ve starém diáři.

Na tohle nemyslel,
že ho čeká,
i přes řečené stáří
ještě dlouhá štreka.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 13.8.2014
Přečteno (54x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Bezhlavý rytíř, koiška

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti