Na chodbě
Na chodbě
Anotace: Občas chodím brigádničit do Tesca.
Kapky neprostupitelného oleje padají
a já se ptám - jak je tohle všechno možné?
Pozpátku projíždím nekonečnou chodbou
mdlé tváře na fotkách mě sledují
- neobyčejně se ubíjím těmi výrazy
a osvětlení poblikává - téměr disharmonicky.
Taková změť nesmyslů
intolerantní postoje jsou cítit všude.
Kapky oleje klapou o mříž
a já nemám sílu myslet
- v podstatě se nic nezměnilo.
Pohyb zpět není o moc lepší
proto se přestávám hýbat
a tak mi dveře pomalu mizí z dohledu
stala se z nich jen nevýrazná tečka.
Publikoval(a):
Averzus, 11.8.2014