Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smyslů zbavený

Smyslů zbavený

Tvé oči jsou tak krásné,
jak dvě perly v písku zářící.
Jsou hudbou v mém srdci znějící,
když zdají se tak vzácné.

Mám v nich svou slabost ukrytou,
před světem ji schovávám.
Svůj díl teď tady prohrávám,
když tvrdím, že jen stojím před tebou.

Paprsek slunce v ních se shlédl,
když na pouť svou se vydal.
Cestu k ním jsem marně hlídál,
Už na víčka ti usedl.

Teď přiznávám své cíle smělé,
chci vyřvat je v širý svět.
Jak nádherný jsi pro mě květ,
a jak je mi s tebou skvěle.

A já je chci mít pro sebe.
Publikoval(a): xxmracekxx, 11.8.2014
Přečteno (428x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 03:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti