Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

paleta bez nápadů

paleta bez nápadů

paleto, špinavá čistotou
malíře bez nápadu
měla by jsi vlhnout barvami,
teplou, studenou

ale jen chtít je tuze, tuze málo

paleto protřelá životem
chtěla jsi do rukou pravého ale

tohle není parodie

můžeš jen čekat...
Publikoval(a): Marcone, 11.8.2014
Přečteno (89x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Lugilla, koiška, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti