Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovat/Nenávidět

Milovat/Nenávidět

chtěla bych tě ignorovat
neslyšet a možná ani nevnímat
proč mi nejsi jedno,proč na tebe myslím?
motám se kolem toho,okolo a okolo
Myslím na tebe pořád,neustále
je to ubíjející
Bojím se tvé odpovedi
bojím se tvých slov
nepíšeš ,neodpovídáš
a já sevřená v utropách
sama sobě nadávám,vyčítám
Nechci k tobě nic cítit
nechci tě milovat snad radši nenávidět
ale bojím se dne,kdy odpovíš
něco co nechci slyšet,neco co tak nemá být
zmatená,nejistota všude kolem mě
Radši mi odpověz,radši bud upřímný
protože já tě nedokážu nechat jít
nemužu bez tebe být
a taková je pravda a taková je skutečnost
žádná lež,žádná zvrhlá představa
jediný po čem srdce touží
jediný co mi čas nedovolí
jsi ty,ty a nikdo jiný
mé oči to vidí,mé touhy cití
Publikoval(a): EndyYamy, 10.8.2014
Přečteno (153x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti