Moderní děvče
Moderní děvče
Anotace: Odpočinková reakce na dnešní dobu
Holky, psal mi přítel, že jde zrovna spát,
ježíš to je máslo, musím se mu smát,
takže teď už nepřijde, nemusím se bát,
podejte mi kabelku, budem flašku hrát.
Trošku to rozjedem a pak půjdeme lovit,
Dostala jsem chuť jen tak trošku zlobit.
Jsem zvědavá, čí dnes budu vyvolená,
Jsem krásně voňavá a všude vyholená.
Támhle ten je bohatej a má rifle Gucci,
právě jsem se rozhodla vagínu mu půjčit.
Ale vždyť máš kluka, co když se to doví?
Vidíš tu snad někoho, kdo mu to zítra poví?
Rozepnu dva knoflíčky a půjde to hladce,
Ten je ale krásnej, vypadá tak sladce.
A támhle ten vypadá skoro jak Dan Landa,
Pojďte půjdem za ním, to bude ale sranda.
Po pár sklenkách vína vážně nejsem líná,
Zájímám ho jen já a né žádná jiná.
K ránu vyjdem před klub, všude plno stromů,
Zavolá nám tágo a jedem k němu domů.
Je tak něžnej, lepšího jsem snad neměla,
Vím, že dělám to, co se asi nedělá.
Ráno se probouzím v jeho vile nahá,
Vyhazuje mě z postele, přijde jeho drahá.
Na věšáku všude vidím její podprsenky,
V zrcadle můj obličej, celej od řasenky.
Rozloučí se rychle, ani mi nedá pusu,
A já nastupuju do prvního autobusu.
Odpoledne zvonek, mám husí kůži,
Dole stojí přítel a nese mi růži.
Studenej pot mi stejká pomalu po čele,
Nedávám nic znát, tvářím se vesele.
Lásko je ti dobře, jak sis to včera užila?
Seděly jsme s holkama a skoro jsem nepila.
O půlnoci doma, byla jsem moc unavená.
Byl tam jeden kluk, ale to nic neznamená.
Jenže za dva dny mu holky všechno řekly,
Závistivý svině, aby se v kotli pekly.
Přítel mě nechal, teď je šťastnej s jinou,
Dva roky jsem pos*ala jenom svojí vinou.
Publikoval(a):
stouch, 10.8.2014