Noc
Noc
Anotace: O lásce, o pocitech, které člověk může mít, když v noci bdí.
Hluboká již je noc,
však mě spát se nechce,
tulák venku je švorc,
svůj úděl nese trpce.
Dávno zapadlo slunce a vyšel měsíc,
Popelka obula svůj ztracený střevíc.
Milenci ve své nahotě se chvěli,
k tomu havrani píseň noci jim pěli.
Noc dlouhá či krátká,
stejně překrásná,
královna temnot,
přesto tak jasná.
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 8.8.2014