Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kouřim

Kouřim

davidziak Básně » ostatní ...

Anotace: Inspirováno písní Kuřák

Kouřim cíga v jedno kole,
z nedopalků už mam pole.
Zapálim si když du ven,
pálim tabák celej den.

Skouřim jedno když du spát,
přesně takhle to mam rád.
Ráno, vždy po vzbuzení,
dám si na nabuzení.

Elektriku dám si taky,
náplní mam doma mraky.
Mam jí vždycky při ruce,
kdyby došli v krabičce.

Ubalit si taky umim,
pejpry, tabák, filtry koupim.
Vykouřim si duši z těla,
vyletí ven jako střela.
Publikoval(a): davidziak, 7.8.2014
Přečteno (170x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti