Žít v tom krásném snu
Žít v tom krásném snu
Chtěla bych žít v tom krásném snu,
mít tě u sebe při každém dnu.
Jsi mým životním snem,
díky tobě je den dnem.
Díky tobě vím co znamená milovat,
chci tě k sobě navždy přivolat.
Vím že nevíš že jsem,
i když neviditelná nejsem.
Publikoval(a):
Chumřííí, 6.8.2014