Jsem...
Jsem...
Noční můra v letním žáru
zamotaná ve Tvých vlasech,
kytka v pouštním suchopáru,
zakletý jsem v divných časech.
Čaroděj co ztratil hůlku,
dravá ryba v akváriu,
tulák zavřen pro potulku,
netuším, zda vůbec žiju...
Publikoval(a):
Easy Rider, 6.8.2014