Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci tě lásko

Chci tě lásko

ENý Básně » o Lásce

Anotace: další od miláčka

Chci Tě,lásko,
v očích
sedmikrásky máš,
líbám Tě něžně
na víčka,
i pramínek vlasů,
když vedle mne usínáš.
Chci Tě lásko,
cítím Tvůj
zrychlený dech,
a právě vychutnávám,
Tvé doteky i pohlazení,
Chci Tě ,lásko,
jsi můj svěží vánek,
zas cítím Tě na svých
rtech.
Chci Tě,lásko,
napořád..
Publikoval(a): ENý, 5.8.2014
Přečteno (315x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti