Noboru, (ne)milovaný chlapec
Noboru, (ne)milovaný chlapec
Anotace: Drsnější věc. Původně mělo jít o horor, ale i tak si myslím, že z toho mrazí.
Dětské oči podlité jsou krví.
Nespočet jehel srdce jeho plní.
Jmenuje se Noboru.
Zrozen pro smrt, tu zákeřnou chorobu.
.
.
.
Vždy, když matka v noci spí,
vysmívá se nad sny, jak nebohého
syna svého, ostrým nožem zabíjí.
(…jako břitva)
(…její „zvláštní láska“ k němu, byla až za hrob)
---Nikdy nemilovala---
.
.
.
Iluze se stala skutečností, proto…
…není místa pro hněv a zlobu, kterou
musel v sobě dusit, chlapec jménem Noboru.
(když ho bila...zabila)
Odpočívá, jeho smutné oči stále vidí matku
se usmívat, usmívat nad synem, kterého
nechala v kaluži krve…. pomalinku umírat.
Zůstane jen vzpomínka na nelásku,
která zavrhla nevinného Nobora…. jeho památku.
Publikoval(a):
Makaveli, 4.8.2014