Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Netuší

Netuší

WIRUS Básně » o Lásce

Anotace: ... jedna hoooodně stará

Netuší,
že zamilovaný jsem až po uši,
sleduji jak vítr šumí jí do uší,
chci objímat její stín,
to však ona netuší.

Netuší,
to co budí mne ze spánku,
chtěl bych navrhnout jí svou pozvánku.
Pozvat a strávit s ní celičký den,
líbat a žít svůj krásný sen.
Krásný sen o marnosti
plnit přání s radostí.
Publikoval(a): WIRUS, 3.8.2014
Přečteno (148x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, GAIA77, koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 10:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti