Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pět ročních období

Pět ročních období

Mirastus Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: I nesplněná přání mohou obohatit život...

Chtěl bych tě milovat pod jarní jabloní
láskou, co zavoní
jak nový květ.

Chtěl bych tě milovat ve zralém obilí
láskou, co na chvíli
zastaví svět.

Chtěl bych tě milovat v podzimním kapradí
láskou, co osladí
život jak med.

Chtěl bych tě milovat za mrazu na sněhu
láskou, co pro něhu
roztaví led.

Chtěl bych tě milovat osudu navzdory
a za své názory
zaplatím hned...
Publikoval(a): Mirastus, 2.8.2014
Přečteno (439x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Do-sna, Hedullinn, Jikra, Raven-san, Amelie M., Klarineb, Easy Rider, gogol, vanovaso, Josef Kvičera
ikonkaKomentáře (14)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 08:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti