Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

přání

přání

kata3 Básně » o Lásce

Anotace: Ne, každé přání se vyplní :)

Padá hvězda z nebe, vyplní mi přání?
Dívám se na Tebe a čekám na vyznání.
Vítr mi zavál růži do vlasů,
chci se s Tebou vznášet na křídlech Pegasů.

Unášet se lehkým vánkem, kam nás asi zavane?
Jen at jsme tam spolu sami a je fuk,kde přistane.
Zůstanem tam spolu věčnost, nebo chvíli malinkou
A až jednou budem staří, at je nám to krásnou vzpomínkou.

Dobrá hvězda přání plní, svou lásku mi vyznáváš.
Vyplatilo se čekání, se mnou navždy zůstáváš
Publikoval(a): kata3, 2.8.2014
Přečteno (172x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti