Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klíč

Klíč

Jennyforever Básně » o Lásce

Anotace: Když se snažím nedávat najevo své city, Přijít na to, co ke mně vlastně cítí.

Když se snažím nedávat najevo své city,
Přijít na to, co ke mně vlastně cítí.
Déšť dopadajíc na mou tvář
míchajíc se se slzami.
Uvnitř slunce navrh pláč,
Za sebou prásknou dveřmi,
Chtěla bych pocítit to jasno
co ve mně plápolá,¨
I navrh a pořád dokola.
V srdci mém je však prázdno.
Čekám až se objeví,
Až mi dá ukázat své objevy
Čas uplyne rychle jako voda,
Ve vlastním snu je opět nuda.
Oči pátrajíc po místnosti hledajíc klíč,
K jeho srdci marně se ho snažím objevit.
Publikoval(a): Jennyforever, 2.8.2014
Přečteno (146x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti