Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zhasni světlo, je tady tma

Zhasni světlo, je tady tma

Gemy Básně » o Lidech

Anotace: Pocit zvracení z okolí pocit nepochopení z okolí hra okolí na bílou černotu.

Opilý do tmy kráčím střízlivě zlosti
nepochopen ostatními soukmenovci
zevnitř spalován do nitra kostí
stín mizící v prázdnotě hmoty.

Pocit světla v temné noci
vzhlížet vzhůru po pochopení prázdnoty
čekající na okamžik ctnosti
pod křídly zla a zákeřnosti.

Nenáviděn dobou pokrytectví
pro nesoudobost z pocitem dobra,
každý falešný jako okolnosti
v kterých myšlenka vymanit se je opovržená.

Urážen lží pro jízlivost a moudra
zapadnout do kolejí okolního tlaku
chodit v barvách beze zraku
pro trochu uznání a dobra!
Publikoval(a): Gemy, 2.8.2014
Přečteno (93x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti