Nejsme celý život stejní
Nejsme celý život stejní
Anotace: a přesto se tak urputně držíme svého Já ...
Musíme přece jít dál
Nejsme celý život stejní
A můžeme se změnit
A musíme se měnit
protože jsme toho tolik prožili
Měníme se každou minutu
Měníme se s každým prožitkem
s každou emocí
s každým pohledem lidí v ulici
s každou šancí i bezmocí
s každou korunou která přebývá nebo schází
s každou poloprázdnou sklenicí
Měníme se
a ani to nevíme
tak málo se díváme do zrcadel
nevěříme
že mluví pravdu
A přitom
kolik vrásek ve tváři
kolik barev duše
nám odhalí
I pohled
na sebe sama
nás pozmění
A přesto
se tak urputně držíme
svého JÁ
Publikoval(a):
vanovaso, 1.8.2014