Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem jaká jsem

Jsem jaká jsem

vanovaso Básně » ?nezařazené?

Anotace: budu čekat v ústraní

Ať jsem jaká jsem
odmítám jít se stádem
jsem černou ovcí

Ať jsem jaká jsem
radši s dobrým pocitem
sejdu na scestí

Ač jsem jaká jsem
budu čekat v ústraní
na lásku a štěstí
Publikoval(a): vanovaso, 31.7.2014
Přečteno (60x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 20:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti