Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svatojánská noc

Svatojánská noc

V dešti se vždycky všechno mění,
Realita mizí, přichází snění,
A pro všechno zoufale běžné, denní
V tom závoji deště místo není.

Kdysi jsi mi řekla, že o Svatojánské noci
otvírají se brány pokladů,
nevěřil jsem ti, pochyboval,
nakonec zjistil, že měla jsi pravdu.

Magická noc pro lásku stvořená,
Otvírá brány dávno zrezivělé,
Našel jsem svůj poklad, teď si ho hlídám,
Pomůžou verše pošetilé?
Publikoval(a): snílek z Olomouce, 31.7.2014
Přečteno (182x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti