Lasturky
Lasturky
Anotace: život není vždy jen radost a duha ...
Povídá v moři
jedna Lasturka druhé
Poslyš cítím hroznou bolest v sobě
a něco mě uvnitř tíží hodně
Bohu na nebi i na moři
odvětí druhá
mě nic netrápí
A Rak
co šel okolo
rce
Ano ty se cítíš tak skvěle a lehce
protože jsi prázdná
a naopak tvoje sousedka
v sobě nosí perlu nevšední krásy
Život není vždy radost a duha
Ale co nic nestojí
nestojí většinou za nic
Publikoval(a):
vanovaso, 30.7.2014