Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já vím

Já vím

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Já vím co je Láska

Já vím
| Marie Bernadeta | Deník Modrého Anděla


Já vím co je Láska
Já už jí trochu rozumím !
Vím kdo je Otec
a kdo je Syn
a kdo je Duch svatý !

Chci říci lidem kteří to nechápou
Já na to přišla.... Někdo
tím pohrdne někdo se bude smát
a někdo řekne že jsem sprostá !

Já vím jak to je
" Otec " je Láska
" Otec " s velikým " O "
je Otcem naší duše

A duše i když je dítě
je i matkou Lásky
která se v podobě Ducha
skrze Tělo Beránka
na kříži zabitého vlévá
do duše člověka
kterého Láska proniká

Tak se stává často
že Láska přichází ve chvíli
intimního spojení muže a ženy
To nejvíc....
když milují se duše
a Láska je živá uprostřed nich

Tak přicházejí Andělé k duším
a je léčí a kdo je sám....
a v duši svojí k Lásce se modlí nebo medituje
zkrátka a dobře ten kdo prosí...
i ten se může ve vytržení krátkém
s Láskou spojit a to jsou ty
Nevyslovitelné chvíle
kdy se nás Láska dotýká
a my chtěli bychom umřít v jediné vteřině
a zůstat v Božím lůně
nechat se Láskou pronikat )

http://mariebernadeta.blog.cz/1407/ja-vim
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 30.7.2014
Přečteno (159x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti