Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mráček

Mráček

mys Básně » o Přírodě

Anotace: xxxxxx

Mráček pluje po obloze,
je mu krásně,
je mu blaze,
mráček pluje po nebi,
je hebký jako hedvábí.

občas se chvilku zastaví,
nebo změní tvar,
copak asi připomíná,
sama sebe se ptám.

Modravá obloha ,
je jako peřina,
na ní se mráčku,
pěkně usíná.

Plno dalších mráčků,
za kamarády má,
skupina beránků,
pluje někam do světa.
Publikoval(a): mys, 29.7.2014
Přečteno (289x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 12:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti