Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Divadlo

Divadlo

Sundal masku.
Odhalil život v náznacích.

Diví se….proč nepřišli?


-Ta show je mizerná-

.
.
.


Najednou půlnoc vítá hosty.
Ten šeptavý hluk ničí atmosféru.

Cit pro umění vyprchal…

Baví se a já ještě ani nezačal.

-anarchie-

.
.
.

Tma utnula řev davu,
představení začíná.

Diváci odchází...
Publikoval(a): Makaveli, 29.7.2014
Přečteno (73x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti