Krásný sen o nekonečné dovolené
Krásný sen o nekonečné dovolené
Tak nějak bych chtěla
žít
svůj Život po životě
Nekonečná dovolená
Božské ticho
Nebeské světlo
Vesmírný klid
K snídani
Oblaka
plná mléka
K obědu
Slunce
mi duši medovým pohledem obejme
A k večeři?
Postní Měsíc
Snad jen Hvězdy
pošlou kapky ranní rosy
proti úpalu
Publikoval(a):
vanovaso, 27.7.2014