Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest

Bolest

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: snad k tomu ani nebudu nic říkat,každý si na to udělá svůj názor :)

Říká se,vypiš všechno co cítíš
Říká se,že slza co padá ti šeptá do uší
melodii co moc dobře znáš
snažíš se na všechno zapomenout
ale prostě to nejde
tam kam jdeš ty,jde jeho hlas
tam kam jde tvuj stín,
tam je jeho,je jako vrah
co zabíjí tvoje představy,pocity
trhátě na kousky
Každé slovo,jeho jméno
vzbouzí bolest,vzbouzí bludy
každá slaná voda padající k zemi
je kruček k zhroucení
Rozbité srdce na kusy
Rozbité sny,rozbitá touha
připadám si jako loutka
nejsem tvoje hračka
nic s čím si můžeš hrát
tvoje city ti brát,bez lítosti
bez soucitu,přestávám tě milovat!
V mých snech se rozpadáš
v mých snech končíš,nevstáváš
jsi tam kde tě chci mít
chci aby jsi dokázal litovat
Říkal jsi,psal si,vyprávěl
všechno byla lež,všechno byl fám
a ty hoříš v mích představách
už nikdy víc tě nechci vidět
už nikdy víc nechci milovat
jsi promě cizí,jsi pro mě anonymní
Publikoval(a): EndyYamy, 26.7.2014
Přečteno (130x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rose-H

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti