Trosečníkův ostrov
Trosečníkův ostrov
Moře ho odvlálo na souš.
Ostrov zdál se neobydlen.
Nepanikařil, vždycky chtěl být dobrodruhem.
(něco mu šeptá do uší chorály)
Krčí se pod palmou, čte smyšlený příběh…
pouze v jeho mysli.
…..překvapivý závěr nečeká.
****
V dáli vidí osobu, turban okolo hlavy
a s ladnými pohyby tančící.
...........Něvěří
Zavře oči, upadne do spánku….
přichází sen o vlnách.
Publikoval(a):
Makaveli, 26.7.2014