Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chřipka ptačí

Chřipka ptačí

Taren Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Co nám hrozí, kam až jdeme, čeho ještě dosáhneme. Vývoje či deviace, přeměny a deformace..., nebo hororu budoucího století?

Hola, jeden , dva , tři ...až nekonečno , slečno.
Jakže, co mi chcete,
co má tohle znamenat.
Chcete mne snad obelhat,
obtěžovat, obloudit,
jako pavouk do svých sítí zachytit.
Do kokonu zabalit,
na čas horší uložit.

Oči vaše prosty víček,
studeně se upírají.
O mé tělo , lačny krve,
dychtivě se otírají.

Pravdu díte , krásná paní,
složené mám obě oči
z miliardy dalších.
Vidím , co tu jiní nevídají
i váš mozek ptačí.

Nelovím však zpěvné ptáky.
Chřipku ptačí , zřejmě,
ulovil bych taky.
Publikoval(a): Taren, 26.7.2014
Přečteno (335x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti