Konec zvonec
Konec zvonec
Anotace: Konec zvonec odzvonil mi Tenhle zvonek dělá stín si
Konec zvonec
| Iveta Brázdová | Básničky
Konec zvonec...
Odzvonily luční víly konec zvonec mojí řeči i mlčení...
Je čas prázdnin a opravných zkoušek...
Kdo se diví, ten je hloupý, v lásce chybujeme všichni...
Konec zvonec odzvonil mi
Tenhle zvonek dělá stín si
Aby nebyl opuštěný nikdy
Ptám se květin hledím k nebi
Slunce svítí a mraky se mračí
Všechno je tak jak má býti
Konec zvonec odbíjí mi
v hlavě mojí tiché stíny
Stále při mně stojí poblíž
Cinkylinky cinky cinky
Na maják mi asi kape
Zdá se mi že všechny
zvonky v hrnku zachvěly se
Aby jednou provždy oznámily
Všem kdo tajně volaj k nebi
Že je s námi stále Anděl strážce
jako stín je u zvonečku
připravený provázet nás...
Cinky linky zvoním na nos sobě
A přemýšlím stále o tom
proč je barva zvonků modrá
zatím leží v hrnku
a při životě drží ho jen voda
Až uvadne bude konec
jeho života
http://kytkyodivetky.blog.cz/1407/konec-zvonec
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 26.7.2014