Jsi se mnou
Jsi se mnou
Jsi se mnou
A nejsi
Jsi daleko
byť blízko
Držíš mě nad vodou
A učíš mě znovu lítat
Ale kdybych na kolena padala
nezvedneš mě z dlažby
ubohou
Jsi se mnou
A nejsi
Když potřebuji tvoje objetí
kde jsi
A kdybych plakala
ty nebudeš vlhkost z mé tváře stírati
A kdybych umírala
ty nebudeš mě držet za ruku
abych se v nebi nebála
Ale i tak děkuji
nevím komu
ale děkuji
že jsem tě vůbec potkala
Já vím
Lásko
Až přijde čas
zase tě pohladím
zase mě pohladíš
zase se srdci dotkneme
Publikoval(a):
vanovaso, 25.7.2014