Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska ( Básně do koše )

Láska ( Básně do koše )

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Můj úsměv donutí tě brzy strhnout všechny masky

Láska
| Marie Bernadeta | Básně do koše

Mám lásky plné srdce
Mám květů plné ruce
Ty květy ze slov vlastních
z mojí prosté duše



Já do srdce ti vložím
Já kolem slovy jako květy všude háži
a do světa a do vesmíru je zas vracím
Aby byl stále krásný a nekonečný



Můj úsměv donutí tě brzy
strhnout všechny masky
Ty umíš dobře pozorovat
a já zas vnitřním zrakem vnímat



Proto tě také ráda mám
že tvoje oči oslíka
tak hledí když mne spatříš
a jistě sám k sobě si pravíš:



Je to ona nebo ne ?

http://mariebernadeta.blog.cz/1407/laska
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 25.7.2014
Přečteno (136x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti