Poklad
Poklad
Jáma se zvětšovala.
Každým okamžikem
byl blíž k pokladu.
“Zlaté hodinky, diamantové řetízky,
takhle si představuji štěstí“.
Brzy budu mít ty klenoty
posázené na zápěstí.
.
.
.
Slunce zachází a on
pořád hloubí díru.
„Dnes zlatý déšť nepřijde.“
Tak se prokopu do pekla,
snad mi dají aspoň uhlí.
Publikoval(a):
Makaveli, 24.7.2014