Nad propastí
Nad propastí
Anotace: a touha znovu Být ...
Stojíce nad propastí
života
s klíčem co odmyká
brány
hlubin
do světa
Stojíce nad propastí
se vzlyky
s touhami
Stojíce
mlčíme
doufáme
velice
že rybka ostnatá
pustí nás
do Světa
A klika
pomalu otvírá
hlubiny vesmíru
abychom
pohledem zpět
pohli se vpřed
Klíčovou dírkou
proníká
sluneční svit
A touha být
znovu
B ý t
mě zalyká
celým mým tělem
proniká
Publikoval(a):
vanovaso, 23.7.2014