Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

''Děvky''

''Děvky''

davidziak Básně » o Lidech

Anotace: |^...^|

Nemam v lásce holky,
co vypadaj jak děvky,
s klukama maj pletky,
jenom na minutky.

Prej chtěj chodit s klukem,
mrkaj na něj okem,
pak si jenom užijou,
prachy z něho vysajou.

Nedá se jim nikdy věřit,
nesmí se jim s ničim svěřit,
všechno hnedka vykecaj,
pak si ještě zaprcaj.
Publikoval(a): davidziak, 23.7.2014
Přečteno (103x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Orochi

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti