Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A déšť provoní ten svět
jenž zastavil se právě
stačí jen mžik
než bude se zas otáčet
tak rychle chci si přivonět
k letícím oblakům
ke květům jabloní
a k čerstvě posečené trávě.
Krásná báseň vanovasko..děkuji.
24.8.2014 16:42 | koiška