Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dešťové kapky

Dešťové kapky

vanovaso Básně » ?nezařazené?

Anotace: chladivé opojné milostné

Nebeské deštové kapky
stékají po tváři
po krku
po těle
po ňadrech
až k svatému oltáři
Kapky tak milostné
chladivé
opojné
slunečními odlesky
zlatavě zazáří
A mě se
projasni celý svět
protože smyje
strachy a bolesti
Publikoval(a): vanovaso, 21.7.2014
Přečteno (53x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 20:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti