parný den
parný den
Anotace: jen to je důležité co zůstává v nás
Parný den byl dnes
ale mne stejně mrazilo
z mé duše šel chlad
a ze srdce mráz
a slzy tekly
zas a zas
Kde je ten hojivý čas
kde je
laskavý čas
A kdo je na tom líp
který z nás
ten co zůstává
nebo ten
co sleduje zpozvdálí
co zbylo
v nás
Publikoval(a):
vanovaso, 20.7.2014