Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Snad jen benzín v krvi dokáže ocenit smyslnost slov a přitom prožít plechové vzrušeni v příjemné vybraci a vůně výfukových splodin. Díky ;-)
19.7.2014 11:24 | Malce
Email:
Heslo: