Kluk,pták a prak
Kluk,pták a prak
Anotace: Co v Ezopových bajkách nebylo....
Letěl pták , nes sýr,
co někde krad.
Šel kluk nes prak.
Pták letí , kráky - krák.
Kluk natáh prak,
kámen mrštil - flák.
Pták se lek a krák,
pustil sýr ,
ten na zem flák.
Kluk skočil na ten sýr,
co na zem spad.
Pták jako kámen k zemi slít,
krák a už měl sýr
nebodnutý na zobák.
Kluk doskočil a nosem
o zem flák.
A kde je pták,
ten letí vzhůru,
sýr svůj, nabodnutý na zobák.
Křídly mává , jenom funí,
neudělá krák.
Kde je kluk a prak.
Kluk leží nosem zabodnutým v zemi,
tak jako pták,
co sýr má nabodnutý na zobák.
A kde je prak,
ten o zem flák.....
Publikoval(a):
Taren, 16.7.2014