Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My

My

Tichý poeta Básně » o Životě

Anotace: Ptáš se mě, co jsme?

Jsme jako upité sklenky vína,
chybí nám slova do křížovky
Bez deště jak vyprahlá hlína
prahnem pro slunečné zítřky

Jsme jako tečny bez dotyku,
vektory nemající směr
dlouhé noci bez rozbřesku,
vzdálený zvířecí sten

Jsme jako rány bez bolesti,
poskvrněni krví červánků
Jediné jisté jsou sny,
noční můry a hroty bodáků
Publikoval(a): Tichý poeta, 16.7.2014
Přečteno (127x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Chumřííí, Martin Havlíček, vanovaso, koala-pancake, děda včela, koiška, Lugilla

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 16:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti