Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Novomanželům vážně i nevážně

Novomanželům vážně i nevážně

lucikB Básně » o Lásce

Anotace: Svatební přání naší nej nej kamarádce

Naše milá Evičko,
píšeme ti přáníčko,
dneska je tvůj velký den,
tak se raduj a užívej!

Svobodu máš za sebou,
plno sexu před sebou,
manželské lóže už tě vítá,
nevylézej dřív než svítá.

Manželství nebude jen pohodička,
haldy prádla - trencle, fusky, trička,
a v kuchyni tě čeká kopa nádobí,
ale nezoufej, vždyť manža to uklidí.

A co teprve až přijdou děti,
to bude spoušť a plno smetí,
budeš jenom zírat na to,
jak manželství stojí za to.

Tuto báseň neber zas tak vážně,
a užívej plných nocí vášně!!!
Publikoval(a): lucikB, 16.7.2014
Přečteno (627x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti