Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluju - květy ve vlasech

Miluju - květy ve vlasech

Le Vinnie Básně » o Lásce

Anotace: když milujete. "napište něco o sobě"

Miluju umění, déšť, a ptáky na obloze
miluju noc, a její svit.

Miluju tmu, protože mě zná
miluju Lanu, akvarel, a mořský dna.

Miluju bouřky a Detlefa,
protože je jako já, a miluju když usínám.

Miluju Boží blízkost a vůbec Boha,
miluju, když můžu psát.

Miluju dredy, a miluju i květy, co v nich mám.

Miluju lásku, a miluju když můžu žít.
Publikoval(a): Le Vinnie, 15.7.2014
Přečteno (141x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti