Flaška
Flaška
Anotace: není můj případ :)
Spřetrhl lano věčnosti.
Přísahá, že už nikdy
neupadne---v pokušení?
Věří, že to zvládne, tak proč
hledá tu „kouzelnou“ flašku
… k sebeukojení?
Tělo ho svědí, ale on pořád civí
na černou obrazovku.
Neboť v jejím odrazu vidí,…
jak jeho oblíbená
„značka“… si sedá na pohovku.
V tom procitne a pochopí…
Publikoval(a):
Makaveli, 14.7.2014