Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak štěstí lásky může dopadnout ..

Jak štěstí lásky může dopadnout ..

SearchingMyself Básně » o Lásce

Anotace: Neštěstí po rozchodu, zlost na milovaného člověka

Opět si tu sedím u stolu a kreslím přes celé knížky.
Malinké povídky, občas i na papír s mřížky.
Myslím přitom na tebe,
a před sebou vidím šedomodré nebe.
Samé vzpomínky, i bolestivé,
mě provází skrz mé myšlenky křivé.
Když myslím na tebe a sebe ..
schází mi to naše 'my', které mělo být .. navždy?
Chci utéct, před vším co neznám,
a proto poté co uslyším znovu tvé slova,
opět se jim poddám,
ale zas končím v pláči.
A tak jsem stále sama,
hlavně bez tebe, to mi stačí.
Publikoval(a): SearchingMyself, 13.7.2014
Přečteno (100x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti